Smażona Pikantna Papryka Vinaigrette

Smażona Pikantna Papryka Vinaigrette
Smażona pikantna papryka Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,64 zł za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, papryka jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka stekowa z ogórkiem, papryką i pikantnym sosem rybnym Vinaigrette, Podsmażona cebula i papryka, oraz Papryka smażona z cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 10-calowej do 12-calowej patelni saute nad średnim wysokim płomieniem, rozgrzać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego TłoczeniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i ząbek czosnku, aż zmiękną (około 4 do 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać wszystkie papryki i, wstrząsając regularnie, gotować aż dość miękkie, ale nadal zachowując indywidualną teksturę (o 10 do 12 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
4
Wyjąć z ognia do dużej miski i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
W małej misce wymieszać ocet balsamiczny, majeranek i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
MajeranekMajeranek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
6
Wlać tę mieszankę na teraz chłodną mieszaninę pieprzu i wrzucić delikatnie rękami, uważając, aby nie rozbić papryki. Odstawić do późniejszego użycia lub służyć jako antipasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn