Smażona Mozzarella, cukinia, bazylia i zielone oliwki

Smażona Mozzarella, cukinia, bazylia i zielone oliwki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 882 kalorie, 37g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, oliwki, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Arbuz, lemoniada i jagodowe lody jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łodzie Z Cukinii Z Mozzarellanem I Oliwkami, Sałatka makaronowa z pieczoną papryką, mozzarellą, karczochami, oliwkami Kalamatan i bazylią, oraz Mozzarella, Bazylia I Cukinia Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać około 2 cale oleju roślinnego do dużej, patelni o wysokiej jednostronnej, dodać ząbki czosnku i umieścić na średnim ogniu.
Rozgrzać olej, aż 375 stopni F. jak olej nagrzewa się stanie wlewu czosnku smaku; gdy czosnek jest rumiane, usunąć i zarezerwować go. Podczas podgrzewania oleju przygotuj mozzarellę, cukinię, bazylię i stację do panierowania.
Wytnij kulkę mozzarelli w ćwiartkach wzdłuż.
Pokrój każdą ćwiartkę na kawałki o wymiarach 1 na 1 cal. Przyciąć końce off cukinii, a następnie cienko pokroić w 1/4-calowe dyski grubości. Do stacji panierowania ułóż 3 duże płytkie miseczki w pobliżu oleju opałowego.
Umieść mąkę w 1i bułkę tartą w innym. Crack i ubić jajka w pozostałej misce z odrobiną wody lub mleka.
Dodać kostki mozzarella do mąki, wrzucić do herbu, strząsnąć nadmiar, a następnie przenieść do jajka. Posmarować mozzarellę w jajku, a następnie przenieść do Panko bułki tartej, powłoki dokładnie. Ostrożnie upuść powleczoną mozzarellę do gorącego oleju i smaż co najmniej raz, aż się zarumieni. Po brązowym przeniesieniu do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby odsączyć, posypać solą, a jednocześnie rozgrzać.
Na cukinię i bazylii, wymieszać je razem w misce. Powtórz ten sam proces, jak z kostkami mozzarelli. Smażyć na złoty kolor.
Odcedzić razem ze smażoną mozzarellą.
W przypadku oliwek po prostu powtórz ten sam proces.
Wszystkie smażone elementy ułożyć na półmisku i podawać z cytrynowymi klinami