Smażona Kasza Czosnkowa

Smażona Kasza Czosnkowa
Przepis smażony kasza czosnkowa może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 438 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wodę, bułkę tartą, gruboziarnistą kaszę mieloną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar kasza czosnkowa z jajkami sadzonymi, Kasza Z Kiełbasą Smażoną, oraz Jajko Sadzone Na Boczku Kasza Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż lekko naoliwioną patelnię o wymiarach 13 na 9 na 2 cale wzdłuż Z arkuszem papieru woskowego o długości 24 cali, pozwalając nadmiar powiesić na końcach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Doprowadzić wodę, masło, czosnek, sól i pieprz do wrzenia w 4-do 5-quart ciężkiego garnka, a następnie powoli mieszać w kaszy. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, mieszając często, aż zgęstnieje, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KaszaKasza
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zdjąć pokrywkę i dusić kaszę, często mieszając, aż będzie bardzo gęsta i miękka, 10 do 15 minut. Kaszę schłodzić w garnku 10 minut, następnie wlać do wyłożonej patelni do pieczenia, wygładzając wierzch i całkowicie ostudzić. Schłodzić kaszę, przykrytą folią, aż będzie jędrna, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
GarnekGarnek
4
Wyrzucić folię i przenieść kaszę na papier woskowy na powierzchnię roboczą, a następnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Pokrój kaszę na 8 prostokątów (4 1/2 na 3 1/4 cala), a następnie przekątnie podziel każdy prostokąt na połowę, tworząc 2 Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
6
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w oddzielnych płytkich naczyniach. Pogłębiać Trójkąt kaszy w mące, strącając nadmiar, a następnie zanurzyć w jajku, pozwalając nadmiar kapać, i pogłębiać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
KaszaKasza
JajkoJajko
Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)Surowe Warzywa Do Maczania (seler, Zielona Papryka, Marchewka Itp.)
7
Przenieś powlekany trójkąt na dużą blachę do pieczenia. Płaszcz Pozostałe Trójkąty w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 5 - do 6-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zarejestruje 191° na termometrze. Smażyć Trójkąty w 4 partiach, delikatnie mieszając, aż będą chrupiące i złociste, 1 do 2 minut, a następnie przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć. Powrót oleju do375 między partiami. Trzymaj kaszę gorącą na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia w piekarniku podczas smażenia innych partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
10
* Dostępne w sklepach specialty foods i Hoppin ' John 's (800-828-4412; hoppinjohns.com).
1
* Kaszę można schłodzić na patelni do 2 dni.* Kaszę można smażyć 1 godzinę wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej na blasze do pieczenia. Podgrzać, Odkryte, w środku 191° piekarnik 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Jasny jasnożółty. Nos jest czysty z pięknymi ziołowymi nutami, trawą cytrynową,miechunką i nutą poziomek. Podniebienie jest świeże i soczyste z delikatną, kremową konsystencją, eleganckimi owocami i długim, mineralnym wykończeniem. Dobrze komponuje się z sałatkami, owocami morza i lekkimi daniami z kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn