Smażona Kanapka Z Rybą
Smażona kanapka z rybą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 942 kalorii, 33g białka, oraz 48g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,73 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, estragon, filety z tilapii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać piwo, możesz podążać za tym daniem głównym z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Kanapka Z Rybą, Rewelacyjna smażona kanapka z rybą, oraz Smażona kanapka rybna kapitana Jacka z domowym sosem tatarskim dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Napełnij holenderski piekarnik do połowy olejem i podgrzej do 350 stopni F.
Dodaj mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól i wymieszaj, aby połączyć w dużej misce.
Ubij piwo, usuwając wszelkie grudki. Dodaj ostry sos.
Posyp filety solą i pieprzem. Zanurz każdy filet w cieście piwnym i dodawaj do frytownicy pojedynczo. Smażyć, aż będzie brązowy i chrupiący, 3 do 4 minut, przewracając w połowie.
Przełóż filety na ruszt na blasze do pieczenia i posyp solą i pieprzem. Powtórz z pozostałymi filetami.
Rozłóż sos tatarski z estragonu cytrynowego na dnie i wierzchołkach bułek.
Dodaj filety i posyp sałatą.
Podawać z ćwiartkami cytryny.
W misce złożyć majonez, pikle, szalotki, kapary, estragon, musztardę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i posypać solą i pieprzem. Dostosuj przyprawę do smaku. Przykryj miskę i wstaw do lodówki, aż będzie gotowa do podania, około 20 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Sur de los Andes Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Sur de los Andes Pinot Noir Reserva]()
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva