Smażona kanapka z rybą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 942 kalorii, 33g białka, oraz 48g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,73 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, estragon, filety z tilapii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać piwo, możesz podążać za tym daniem głównym z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Kanapka Z Rybą, Rewelacyjna smażona kanapka z rybą, oraz Smażona kanapka rybna kapitana Jacka z domowym sosem tatarskim dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Napełnij holenderski piekarnik do połowy olejem i podgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól i wymieszaj, aby połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij piwo, usuwając wszelkie grudki. Dodaj ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Posyp filety solą i pieprzem. Zanurz każdy filet w cieście piwnym i dodawaj do frytownicy pojedynczo. Smażyć, aż będzie brązowy i chrupiący, 3 do 4 minut, przewracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Przełóż filety na ruszt na blasze do pieczenia i posyp solą i pieprzem. Powtórz z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Rozłóż sos tatarski z estragonu cytrynowego na dnie i wierzchołkach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Tatarski
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Dodaj filety i posyp sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
8
Podawać z ćwiartkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
9
W misce złożyć majonez, pikle, szalotki, kapary, estragon, musztardę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i posypać solą i pieprzem. Dostosuj przyprawę do smaku. Przykryj miskę i wstaw do lodówki, aż będzie gotowa do podania, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Sur de los Andes Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.