Smażona Kanapka Z Rybą

Smażona Kanapka Z Rybą
Smażona kanapka z rybą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 942 kalorii, 33g białka, oraz 48g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,73 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, estragon, filety z tilapii i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać piwo, możesz podążać za tym daniem głównym z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona Kanapka Z Rybą, Rewelacyjna smażona kanapka z rybą, oraz Smażona kanapka rybna kapitana Jacka z domowym sosem tatarskim dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Napełnij holenderski piekarnik do połowy olejem i podgrzej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól i wymieszaj, aby połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ubij piwo, usuwając wszelkie grudki. Dodaj ostry sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Posyp filety solą i pieprzem. Zanurz każdy filet w cieście piwnym i dodawaj do frytownicy pojedynczo. Smażyć, aż będzie brązowy i chrupiący, 3 do 4 minut, przewracając w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
5
Przełóż filety na ruszt na blasze do pieczenia i posyp solą i pieprzem. Powtórz z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
6
Rozłóż sos tatarski z estragonu cytrynowego na dnie i wierzchołkach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
7
Dodaj filety i posyp sałatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
8
Podawać z ćwiartkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
9
W misce złożyć majonez, pikle, szalotki, kapary, estragon, musztardę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i posypać solą i pieprzem. Dostosuj przyprawę do smaku. Przykryj miskę i wstaw do lodówki, aż będzie gotowa do podania, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Sur de los Andes Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
Sur de los Andes Pinot Noir Reserva
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn