Smażona Kanapka Z Halibutem
Smażona kanapka z halibutem może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 8,17 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, kaiser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Smażona Kanapka Z Halibutem, Grillowana Kanapka Z Halibutem, oraz Halibut smażony z Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rybę opłukać i osuszyć; odstawić. W płytkim naczyniu wymieszać mąkę, sól i pieprz do smaku. Zanurzyć każdy filet w mieszaninie mąki do Płaszcz.
Na patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować rybę w gorącym oleju przez 2 do 3 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
W małej misce, ubij razem majonez, musztardę i koperek. Odstawić.
Na rolkach równomiernie rozprowadzić majonez koperkowy.
Na każdej rolce ułożyć filet rybny i ułożyć plastry pomidora i cebuli
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.