Smażona Kanapka Z Halibutem
Smażona kanapka z halibutem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $8.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, musztarda dijon, kaiser, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Kanapka Z Halibutem, Sekretny Smażony Halibut, oraz Halibut smażony z Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rybę opłukać i osuszyć; odstawić. W płytkim naczyniu wymieszać mąkę, sól i pieprz do smaku. Zanurzyć każdy filet w mieszaninie mąki do Płaszcz.
Na patelni rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować rybę w gorącym oleju przez 2 do 3 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
W małej misce, ubij razem majonez, musztardę i koperek. Odstawić.
Na rolkach równomiernie rozprowadzić majonez koperkowy.
Na każdej rolce ułożyć filet rybny i ułożyć plastry pomidora i cebuli
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.