Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podana z chrupkami parmezanu

Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podawana z chrupkami parmezanu to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz masło, fasolę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podana z chrupkami parmezanu, Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i chrupiącym parmezanem, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Gotować fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącą wodą, aż po prostu chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Dobrze odcedzić; odstawić.
Roztopić masło i olej w ciężkiej, dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i czosnek i saute do miękkości, o 2 protokół.
Dodać pomidory i gotować do ogrzania przez, o 3 protokół.
Dodać fasolę i gotować, aż soki odparują i fasola są prawie miękkie, często mieszając, o 10 protokół. Wymieszać z winem i bazylią. Dusić 2 minuty dłużej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć do miski i podawać.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wlać czubatą łyżkę parmezanu na wyłożoną silikonem lub pergaminem blachę do pieczenia i lekko poklepać. Silikonowe blachy do pieczenia jest wysoce zalecane. Powtórz z pozostałym serem, rozstaw łyżki w odległości około 1/2 cala od siebie.
Piec przez 3 do 5 minut lub do złotego i chrupiące. Super.