Smażona fasolka szparagowa z pancettą i pieczarkami

Smażona fasolka szparagowa z pancettą i pieczarkami
Smażona fasolka szparagowa z Pancettan i grzyby może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz do 5 pieczarki, śmietana, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Chrupiącą Pancettą, Pieczarkami I Szalotką, Smażona Fasola Szparagowa I Grzyby, oraz Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia; dodać dużą szczyptę soli i dodać fasolkę szparagową. Gotować przez około 5 minut, fasola powinna być jeszcze chrupiące, jak będą gotowane więcej na patelni z pancettą i pieczarkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedzić i odstawić.
4
Rozgrzać olej w patelni saute i dodać czosnek i pancetta i gotować, aż lekko chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć pancettę z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać masło do tłuszczu, który ma świadczonych z pancetta i podsmażyć grzyby, aż złoty i chrupiące. Doprawić solą i pieprzem. Powrót pancetta na patelnię i dodać blanszowaną fasolę. Zakończ z kwaśną śmietaną i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu, aby zmniejszyć i zagęścić trochę i pozwolić smaki się ożenić. Nadaj mu ostateczny smak i dopraw solą i pieprzem, jeśli to konieczne, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn