Smażona fasolka szparagowa z krewetkami i czosnkiem
Smażona fasolka szparagowa z krewetkami i czosnkiem jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, ząbki czosnku, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić fasolkę szparagową o grubości 1/4 cala na skrajnej przekątnej.
Podgrzać wok, aż będzie bardzo gorąco.
Dodać olej roślinny i podgrzać do połysku.
Dodać czosnek i smażyć przez 10 sekund.
Dodaj krewetki i szczypta soli i stir-fry, aż krewetki dopiero zaczynają się różowy, o 30 sekund.
Dodać fasolkę szparagową i 2 łyżki bulionu i smażyć, aż fasola lekko zmięknie, o 3 protokół.
Dodaj pozostały czas wraz z sosem rybnym i hojny szczypta pieprzu i stir-fry aż krewetki są gotowane przez i fasola są chrupiące-przetargu, o 3 minut dłużej.