Smażona fasolka szparagowa z krewetkami i czosnkiem

Smażona fasolka szparagowa z krewetkami i czosnkiem
Smażona fasolka szparagowa z krewetkami i czosnkiem jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz Azjatycki sos rybny, ząbki czosnku, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić fasolkę szparagową o grubości 1/4 cala na skrajnej przekątnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2
Podgrzać wok, aż będzie bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać olej roślinny i podgrzać do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
4
Dodać czosnek i smażyć przez 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodaj krewetki i szczypta soli i stir-fry, aż krewetki dopiero zaczynają się różowy, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Dodać fasolkę szparagową i 2 łyżki bulionu i smażyć, aż fasola lekko zmięknie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Dodaj pozostały czas wraz z sosem rybnym i hojny szczypta pieprzu i stir-fry aż krewetki są gotowane przez i fasola są chrupiące-przetargu, o 3 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
8
Serwuj od razu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn