Smażona Fasolka Szparagowa Z Boczkiem
Smażona fasolka szparagowa z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 167 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz paprykę, fasolę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podsmażony Czosnek Boczek Fasola Szparagowa, Smażona fasolka szparagowa i cebula z boczkiem, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Ciepłym Sosem Pomidorowym, Boczkiem I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść fasolę i 1/4 szklanki wody w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Przykryć folią i przebić plastikową folię widelcem. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 do 7 minut lub do ostrego przetargu. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania.
Dobrze odcedzić i odstawić.
Gotować posiekany boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 kapiele łyżki w małej misce. Wyrzucić Pozostałe krople. Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
Podsmażyć zieloną cebulę na patelni w gorących zastrzeżonych kapiących na średnim ogniu 1 minutę. Wymieszać fasolkę szparagową, sól, i pieprz; smażyć 2 do 3 minut lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszać z boczkiem.
Kuchnia Express: substytut 2 (12-uncja) pakiety gotowe do jedzenia przycięte świeże fasolki szparagowej dla świeżej fasolki szparagowej, z pominięciem wody. Przebić torby widelcem i kuchenki mikrofalowej w wysokiej 4 do 5 minut lub aż ostry-przetargu. Postępuj zgodnie z przepisem.