Smażona Fasolka Szparagowa Z Boczkiem

Smażona Fasolka Szparagowa Z Boczkiem
Smażona fasolka szparagowa z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 167 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz paprykę, fasolę, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Podsmażony Czosnek Boczek Fasola Szparagowa, Smażona fasolka szparagowa i cebula z boczkiem, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Ciepłym Sosem Pomidorowym, Boczkiem I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść fasolę i 1/4 szklanki wody w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Przykryć folią i przebić plastikową folię widelcem. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 do 7 minut lub do ostrego przetargu. Zanurz zieloną fasolkę w wodzie z lodem, aby zatrzymać proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dobrze odcedzić i odstawić.
3
Gotować posiekany boczek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry; usunąć boczek, i osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając 2 kapiele łyżki w małej misce. Wyrzucić Pozostałe krople. Wytrzyj patelnię czystym ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Podsmażyć zieloną cebulę na patelni w gorących zastrzeżonych kapiących na średnim ogniu 1 minutę. Wymieszać fasolkę szparagową, sól, i pieprz; smażyć 2 do 3 minut lub do dokładnie ogrzanego. Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Kuchnia Express: substytut 2 (12-uncja) pakiety gotowe do jedzenia przycięte świeże fasolki szparagowej dla świeżej fasolki szparagowej, z pominięciem wody. Przebić torby widelcem i kuchenki mikrofalowej w wysokiej 4 do 5 minut lub aż ostry-przetargu. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Fasola Szparagowaświeża Fasola Szparagowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn