Smażona fasolka szparagowa i pieprz
Smażona fasolka szparagowa i pieprz może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka fasoli, oleju roślinnego, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażona fasolka szparagowa, Smażona fasolka szparagowa, oraz Smażona Fasolka Szparagowa.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, podgrzać fasolę i wodę do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i gotować około 5 minut lub aż fasola będzie chrupiąca-delikatna; w razie potrzeby odcedzić.
Dodaj paprykę i olej do fasoli na patelni. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Gotować i mieszać o 2 protokół lub do papryki jest chrupiące-miękkie. Wymieszać z majerankiem.