Smażona fasolka szparagowa i cebula z boczkiem
Smażona fasolka szparagowa i cebula z boczkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Mieszanka cebuli koktajlowej, tymianek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa z grzybami i cebulą, Smażona fasolka szparagowa z pieczarkami i karmelizowaną cebulą Cipollini, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolę we wrzącej wodzie 4 minut lub do chrupkiego-miękkie. Spłukać zimną wodą; odcedzić i osuszyć.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżki kapieli na patelni; boczek pokruszyć i odstawić.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; gotuj przez 3 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Dodać cukier i tymianek; gotować przez 3 minuty lub aż cebula będzie złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Dodać fasolę; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane.
Dodać ocet, sól, i pieprz; wrzucić do herbu. Wymieszać pokruszony boczek tuż przed podaniem.