Smażona Fasolka Szparagowa
Smażona fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, olej roślinny, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Portugalska Smażona Fasolka Szparagowa, Ram ladoo / Ram laddu / Gulgule / Deep fried split Yellow mung beans fritters, oraz Fasolka Szparagowa Smażona Na Sucho.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; gotować fasolę we wrzącej wodzie, aż jasnozielony, o 2 protokół. Natychmiast przenieś fasolkę szparagową do miski z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania.
Fasolę odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Jajko ubić w osobnej misce.
Do trzeciej miski wlać bułkę tartą.
Fasolkę szparagową posmarować mąką; przełożyć do ubitego jajka i równomiernie schłodzić. Naciśnij powlekane zielone fasolki do bułki tartej.
Smaż panierowaną fasolkę szparagową, pracując partiami, w gorącym oleju, aż złoty kolor będzie brązowy, 3 do 5 minut.
Przełożyć smażoną fasolę na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz, aby osuszyć.