Smażona fasola szparagowa i gruszki

Smażona fasola szparagowa i gruszki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonej fasolki szparagowej i gruszek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 4,16 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka Steam-in-bag fasoli, gruszki, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Fasolka szparagowa i gruszki z boczkiem, Fasola Szparagowa Smażona, oraz Fasola Szparagowa Smażona.

Instrukcje

1
Przygotuj fasolkę szparagową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, smażone gruszki z roztopionym masłem, brązowy cukier, i ocet balsamiczny na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub do chrupkiego-przetargu. Wymieszać z gorącą fasolką szparagową, posypać solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
MasłoMasło
GruszkaGruszka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn