Smażona Czerwona Ryba
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażona czerwona ryba może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 440 kalorii. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka mielonego kminku, papryki, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryba Smażona W Całości, Smażona Ryba Na Patelni, oraz Smażona ryba mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim holenderskim piekarniku dodaj tyle oleju rzepakowego, że ryby są zanurzone w 1-calowym oleju i podgrzej olej do 350 stopni F.
Pokrój 3 plastry w mięso ryby, w odległości około 2 cali lub równej odległości między głową a ogonem.
Trzymaj rybę za ogon i otwórz całkowicie kawałki i doprawić solą, pieprzem, papryką i kminkiem. Powtórz z drugą stroną ryby.
Wymieszaj mąki i skrobię kukurydzianą, obficie pogłębiaj ryby, z wyjątkiem ogona. Używając szczypiec, umieść rybę, głową w oleju, upewniając się, że ryba pozostaje w pozycji pionowej.
Gotować przez 10 minut lub aż ryba zostanie wykonana.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.