Smażona brukselka z pomarańczą i orzechami włoskimi

Smażona brukselka z pomarańczą i orzechami włoskimi
Smażona brukselka z pomarańczą i orzechami włoskimi to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, orzechy włoskie, szalotka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Brukselka Smażona Z Orzechami Włoskimi, Brukselka z żurawiną i orzechami włoskimi, oraz Brukselka z boczkiem i orzechami włoskimi.

Instrukcje

1
Skórkę z całej pomarańczy i połowę soku (około 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
2
W 12-calowej patelni podsmażyć 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Podsmaż szalotkę przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W jednej warstwie dodać połowę brukselki, ściętą bokiem w dół, posypać 1/8 łyżeczki soli. Gotować przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Dodaj połowę soku pomarańczowego, Przerzuć kiełki i gotuj przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
KiełkiKiełki
5
Kiełki przełożyć do dużej miski. Powtórzyć z pozostałym olejem, kiełkami, solą i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj drugą porcję kiełków do miski z pierwszą porcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Wymieszać kiełki z orzechami włoskimi i skórką pomarańczową i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
KiełkiKiełki
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
8
Podawać na ciepło, w temperaturze pokojowej lub schłodzone jako sałatka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia83
Magazyn