Smażona brukselka z parmezanem i orzeszkami pinii
Smażona brukselka z parmezanem i orzeszkami pinii wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 91 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, soli morskiej, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Brukselka z parmezanem i orzeszkami pinii, Brukselka z orzeszkami pinii, oraz Pieczona Brukselka Z Orzeszkami Pinii.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać brukselkę, sól, i pieprz. Gotować, aż kiełki będą miękkie i złociste (około 6 minut), mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć patelnię z ognia; dodać ocet. Dobrze rzucaj.
Przenieść kiełki do miski; top z parmezanem i orzeszkami pinii.