Smażona brukselka z cytryną i orzechami pekan
Smażona brukselka z cytryną i orzechami pekan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Mieszanka orzechów pekan, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest znakomite. Spróbuj Brukselka smażona z cytryną i pistacjami, Brukselka Smażona Z Cytryną I Pistacjami, oraz Brukselka smażona z cytryną i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj tymianek i cebulę na patelnię; smażyć 3 protokół.
Dodać bulion i brukselkę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub do chrupkiego-przetargu. Wymieszaj pekany, skórkę cytryny, sok z cytryny i czarny pieprz.