Smażenie kiełbasą z makaronem muszkatołowym
Smażenie kiełbasą z makaronem muszki wymaga ok. 40 minut od początku do końca. To danie główne ma 1003 kalorii, 43g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.17 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 12 fanów. Mieszanka cukinii, pasta pomidorowa, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać plastry kiełbasy na patelni na średnim ogniu, aż gotowane przez, 5 do 10 protokół.
Kiełbasę przełożyć na talerz za pomocą łyżki szczelinowej i odstawić.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Gotować makaron muszka w wrzenia, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez jeszcze jędrne do ukąszenia, o 12 protokół; odcedzić.
Rozgrzać olej w tej samej patelni używane do kiełbasy na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, cukinia, grzyby, czerwona papryka, i czosnek w gorącym oleju do miękkości, o 10 protokół.
Dodaj gotowaną kiełbasę, pomidory pokrojone w kostkę, sos pomidorowy, pasta pomidorowa, bazylia, oregano, sól, i czarny pieprz do mieszaniny warzyw; gotować, aż sos i kiełbasa są podgrzewane przez, 5 do 10 protokół.
Makaron wymieszać z sosem i dobrze wymieszać; top z parmezanem.