Smażenie Czosnkowo-Wieprzowe

Smażenie Czosnkowo-Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj smażyć czosnek-wieprzowina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 356 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz baby bok choy, pastę chili-czosnkową, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Wrzucić wieprzowinę z 1/4 mieszanki szklanki sosu w średniej misce, zastrzegając pozostałą mieszaninę sosu. Marynować 15 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W międzyczasie przyciąć koniec korzenia bok choy. Pokrój białe łodygi; rozdrzyj lub pokrój duże liście na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
3
Podgrzewaj wok na dużym ogniu, aż kilka kropli wody natychmiast wyparuje. Zawirować 2 łyżeczki oleju w patelni do pokrycia. (Jeśli używasz patelni nonstick, podgrzej olej na średnim ogniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Dodać wieprzowinę; stir-fry 3 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Przełożyć na talerz i wytrzeć woka do czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
6
Podgrzać pozostałe 3 łyżeczki oleju w woku na dużym ogniu (średnio-wysokie, jeśli używasz patelni nonstick).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodać czosnek, imbir, i szalotki; stir-fry 30 sekund lub aż pachnące. Wymieszać w bok choy łodygi, papryka, i grzyby, i gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Bok ChoyBok Choy
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
8
Wymieszać w zastrzeżonej mieszance sosu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 minutę lub aż zgęstnieje. Wymieszać z listkami bok choy i wieprzowiną i gotować aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok Choy LeavesBok Choy Leaves
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
9
Podawać z gorącym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn