SMART WEAPONS: SUPER CHUDY BAKŁAŻAN LASAGNE

SMART WEAPONS: SUPER CHUDY BAKŁAŻAN LASAGNE
Przepis inteligentne Bronie: SUPER chudy bakłażan lasagne może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 1024 kalorii, 72g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 8,53 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Sprawdza się jako drogie danie główne. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 48 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka niskiego mięsa, chude strony, wiadomości żywności, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Super Easy Skinny Veggie Crockpot Lasagne, Super-Smart Patty Topi, oraz Super Chudy krem z brokułów zupa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400.Pokroić bakłażany w 1/2 cala rund i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać białka i wrzucić rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
3
Rozłóż 2-stopowy kawałek woskowanego papieru lub plastikowej folii na blacie i lekko posyp bułką tartą. Unieść plasterki bakłażana na papier i posypać kolejną lekką powłoką bułki tartej na wierzchu. Powtarzaj, aż wszystkie plastry będą coated.As kończysz każdą partię, układasz plasterki na blachach do pieczenia, które zostały spryskane olejem kuchennym. Spryskać górną część plasterków z oleju do gotowania, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
BakłażanBakłażan
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Piec około 40 minut, obracając tace od góry do dołu w połowie. Powinny być chrupiące na zewnątrz, ale miękkie w środku.Nie bardzo RICOTTA2 filiżanki beztłuszczowego twarożku2 Cegły Mori-nu light tofu (sklepy Kroger niosą to. Jeśli nie możesz znaleźć tej marki, każda marka światła tofu zrobi.) 1/2 c białka jajecznego2 t czerwonego octu winnego z suszonego oregano, bazylii i tymianku
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OreganoSuszone Oregano
Czerwone WinoCzerwone Wino
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Użyj robota kuchennego, aby zmiksować wszystko do uzyskania gładkości.Polewa serowa: 1/2 c rozdrobnione 2% ser mozzarelly1/4 c plus 1 T startego parmezanu Serowepołącz cienką warstwę ragu na patelnię lasagne o wymiarach 16 x 10 x 3. (Jeśli nie masz patelni o głębokości 3 cali, możesz odebrać paczkę jednorazowych patelni z lasagne w większości sklepów spożywczych, sklepów dolarowych lub Costco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Dodaj warstwę pokrojonego bakłażana i top warstwą ragu.Top ragu z nie naprawdę mieszaniny Ricotta i posypać 1 T parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
7
Dodaj kolejną warstwę plastrów bakłażana i przykryj resztą sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
SOSSOS
8
Posypać wierzch 1/2 szklanki mozzarelli i 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
ParmezanParmezan
9
Piec w temperaturze 400 przez godzinę, aż góra będzie bąbelkowa i zacznie brązowieć.Wymieszać ze świeżą posiekaną natką pietruszki i odstawić na co najmniej 15 minut przed podaniem. ponownie użyć, ponownie użyć, RE-CYCLE.By podwajając przepis na sos, możesz mieć kolejną lasagne jeszcze w tym miesiącu przy znacznie mniejszym wysiłku.Gdy sos ostygnie do temperatury pokojowej, po prostu podziel go na 2 galonowe torby zamrażarki. (Chcesz podzielić go tak, że łatwiej rozmrozić!) I, aby chronić zamrażarkę przed przypadkowym wyciekiem (mówiąc z doświadczenia tutaj!) najlepiej umieścić torby w naczyniu do pieczenia lub na blasze do pieczenia przed włożeniem ich do zamrażarki.Gdy sos jest stały, można usunąć naczynie.I, podczas gdy bakłażany są w sezonie, obfite i tanie, często zamrażać gotowane plastry bakłażana smażonego w piekarniku w dużej torbie zamrażarki, jak również. Nawet jeśli nie mam ochoty na łączenie kolejnej lasagny, są świetną przekąską!
Składniki, których będziesz potrzebować
BakłażanBakłażan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Składniki

7krewetki i żyłki2 łyżki stołowe plus 1/4 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/4 szklanki wody, podzielone7krewetki i żyłkiblack - Eyed peasblack - Eyed peas7krewetki i żyłki1/2 szklanki uprażonych posiekanych orzechów pekan (odłożyć 1 łyżkę do dekoracji)1/2 szklanki uprażonych posiekanych orzechów pekan (odłożyć 1 łyżkę do dekoracji)7krewetki i żyłki3/4 łyżeczki ostrego sosu paprykowego (np. Tabasco®)3/4 łyżeczki ostrego sosu paprykowego (np. Tabasco®)7krewetki i żyłkicałe dojrzałe oliwkicałe dojrzałe oliwki7krewetki i żyłki2 do 3 łyżek drobno posiekanego szczypiorku, do dekoracji2 do 3 łyżek drobno posiekanego szczypiorku, do dekoracji7krewetki i żyłkichude crostinichude crostini7krewetki i żyłkigałązki kopru włoskiegogałązki kopru włoskiego7krewetki i żyłkicurrycurry7krewetki i żyłkimakaron orzo lub w kształcie ryżumakaron orzo lub w kształcie ryżu7krewetki i żyłkiWiadomości KulinarneWiadomości Kulinarne7krewetki i żyłkiparty foodparty food7krewetki i żyłkichudy hummuschudy hummus7krewetki i żyłkiKoszerne na PaschęKoszerne na Paschę7krewetki i żyłkilow-callow-cal7krewetki i żyłki1 duży biały ananas lub zwykły ananas1 duży biały ananas lub zwykły ananas7krewetki i żyłkilow-meat-mainslow-meat-mains7krewetki i żyłkiniskie mięsoniskie mięso7krewetki i żyłkimeksykańskameksykańska7krewetki i żyłkimagiczne grzybymagiczne grzyby7krewetki i żyłki8 plastrów salami genueńskiej, posiekanych8 plastrów salami genueńskiej, posiekanych7krewetki i żyłkiciasto kukurydzianeciasto kukurydziane7krewetki i żyłkimagiczny ryżmagiczny ryż7krewetki i żyłkiwinegret z czerwonego wina o obniżonej zawartości tłuszczuwinegret z czerwonego wina o obniżonej zawartości tłuszczu7krewetki i żyłkiGrillowany łosośGrillowany łosoś7krewetki i żyłki2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili2 łyżeczki tajskiej czerwonej pasty chili7krewetki i żyłkisłodkie i pikantnesłodkie i pikantne7krewetki i żyłkipomidorypomidory7krewetki i żyłkiWiśnia maraschino i plasterek cytrynyWiśnia maraschino i plasterek cytryny7krewetki i żyłkiWegetariańskieWegetariańskie7krewetki i żyłkicaponatacaponata7krewetki i żyłkiłatwyłatwy7krewetki i żyłkiSzybkie i łatweSzybkie i łatwe7krewetki i żyłkirozrywkowerozrywkowe7krewetki i żyłkigrillowane warzywagrillowane warzywa7krewetki i żyłkiinwentaryzacjainwentaryzacja1piekarnik / jeden razpiekarnik / jeden raz7krewetki i żyłkiquickiesquickies7krewetki i żyłkiprzepisy restauracyjneprzepisy restauracyjne7krewetki i żyłkichude Chińskiechude Chińskie7krewetki i żyłkichude stronychude strony7krewetki i żyłkiodchudzanieodchudzanie7krewetki i żyłkiWeight watchersWeight watchers
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia91
Magazyn