Smart-Choice Easy Mexican Meatloaves
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smart-Choice Easy Mexican Meatloaves. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 279 kalorii, 26g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo chudą mieloną wołowinę, pomidory w puszkach, czosnek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe Meksykańskie Klopsy, La Madeleine Smart Choice Omlet, oraz Lepszy Wybór Łatwe Ciasto Owocowe Z Płaskim Dnem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać mięso, mieszankę farszu, pomidory, 1-1 / 4 szklanki sera, 3/4 szklanki salsy, jajka i czosnek do wymieszania. Kształt na 2 bochenki w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Piec 50 min. W międzyczasie wymieszaj cukier i pozostałą salsę do wymieszania.
Masę salsy rozłożyć na klopsikach, na wierzch dodać pozostały ser.
Piec 10 min. lub do momentu zakończenia pieczenia (160F).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 58 dolarów za butelkę.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.