Smakafam

Smakafam
Smacafam może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1142 kalorie, 37g białka, oraz 87 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Mieszanka cebuli, sól i pieprz, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Wlać wodę do 6-litrowej patelni z sosem i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Polentę wlać cienkim strumieniem do wrzącej wody i stale ubijając gotować, aż będzie tak gęsta jak owsianka. Kontynuuj gotowanie, mieszając drewnianą łyżką, aż będzie zbyt gruba, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Na GorącoPłatki Na Gorąco
PolentaPolenta
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Polenta wylać na drewnianej desce do krojenia. W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać olej, aż do palenia i dodać cebulę. Gotować, aż tylko zmięknie, lub 2 do 3 protokół, i dodać kawałki kiełbasy. Gotować, aż zbrązowieje ze wszystkich stron i odsączyć tłuszcz z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać portobellos, rozmaryn i czerwone Wino i doprowadzić do wrzenia. Dusić 10 minut pod przykryciem, lub aż kiełbasa jest gotowane. Pokrój kawałki polenty z deski nożem i umieść w miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
PolentaPolenta
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Masę kiełbasę wyjąć z ognia, wymieszać z kwaśną śmietaną, doprawić do smaku i zalać polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
PolentaPolenta
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn