Smaczne Włoskie Kanapki Z Wołowiną

Smaczne Włoskie Kanapki Z Wołowiną
Smaczne włoskie kanapki z wołowiną trwa około 2 godziny i 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 244 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 1,04 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki bananowej, cebuli, soli i oregano. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to niedrogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Szybkie I Smaczne Kanapki Z Gorącą Wołowiną, Smaczna Włoska wołowina i makaron, oraz Wolnowarowe Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.

Instrukcje

1
Umieść pieczeń na stojaku w 13-calowym. x 9-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Posyp solą; na wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj 1/2 cala. wody do patelni. Przykryj wytrzymałą folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Piec w temperaturze 350° przez 2 do 2-1/4 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°-170°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Usuń mięso;odłóż na bok, aż ostygnie. Pokrój cienko; umieść w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlej soki z patelni do rondla; dodaj bulion, paprykę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Groszek Goya®Groszek Goya®
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Polać wołowiną; przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 8 godzin. Podgrzej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Podawaj 1/2 szklanki na każdej bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia17
Magazyn