Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego, wegetariańskiego i wegańskiego przystawki ? Smaczne marynowane warzywa mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest dla 25 osób. Za 47 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 127 kalorii , 2 g białka i 3 g tłuszczu . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga oleju roślinnego, grzybów, octu jabłkowego i kalafiora. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 15 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę spoonacular wynoszącą 27% , co nie jest takie super. Wypróbuj Grilled Marynowane warzywa , One Soup, Two Ways: Chunky Vegetables and Cream Of Vegetables i A Healthy & Tasty Banana Shake, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W rondlu wymieszaj cukier, ocet, olej i sól. Doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(puszki Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Nieprażone Pestki Dyni
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; ostudzić do temperatury pokojowej. W dużej misce wymieszać pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Standardowa Miska Na Wafle
3
Dodaj dressing; wymieszaj, aby pokryć. Przykryj i schłódź przez co najmniej 2 godziny.