Smaczne Burrito
Smaczne Burritos to meksykański przepis, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 23G tłuszczu i w sumie 556 kalorii. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką olej canolan, śmietanę i salsę, smażoną fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 40%, to danie nie jest takie super. Smaczne Burrito, Smaczne Tacos, oraz Tasty Tabbouleh są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Dodaj przyprawę do taco. W małym rondelku gotuj smażoną fasolę na średnim ogniu przez 2-3 minuty lub do podgrzania.
Łyżka około 1/3 szklanki fasoli poza środkiem na każdej tortilli; na wierzchu 1/4 szklanki mieszanki wołowej.
Posyp serem. Złóż boki i końce tortilli na nadzienie i zwiń.
Na dużej patelni na średnim ogniu zrumienić burrito na oleju ze wszystkich stron.
Podawać ze śmietaną i salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Burrito w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Riesling i musującym różem. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva]()
Baron Philippe de Rothschild Escudo Rojo Pinot Noir Reserva
Blada wiśniowa czerwień z Rubinowym odcieniem. Nos jest bardzo złożony i świeży z intensywnymi, przednimi owocami na wiśniach i malinach miesza się z delikatnymi nutami prażonych migdałów. Wino ma bardzo dobry atak, eleganckie i soczyste taniny. Smaki owocowe na podniebieniu środkowym, zwłaszcza wiśniowe, a eleganckie wykończenie łączy w sobie pełnię świeżych owoców z wyrafinowaniem terroir Casablanca.Dobrze komponuje się z kozim serem, podeszwą w maśle cytrynowym lub carpaccio z przegrzebków.