Smaczna Wiosenna zupa "garmugia"

Smaczna Wiosenna zupa
Smaczna Wiosenna zupa o nazwie "garmugia" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 904 kalorie, 75g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 5,46 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, cytrynę, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to "Krem" z zupy dyniowej lub dyniowej (wegańskiej), Pot O ' Gold "zupa z kalafiora, kurczaka i ryżu", oraz Załadowana" Pieczona " Zupa Ziemniaczana.

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekarczochy (Dławiki pokrojone na osiem klinów, łodygi obrane i posiekane) lub 2 szklanki mrożonych karczochów sercakarczochy (Dławiki pokrojone na osiem klinów, łodygi obrane i posiekane) lub 2 szklanki mrożonych karczochów serca4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszparagi (pokrojone w plasterki, końcówki trzymane w całości)szparagi (pokrojone w plasterki, końcówki trzymane w całości)8krewetki i żyłkiz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)82 łyżki roztopionego masłaczerstwy chrupiący chlebczerstwy chrupiący chleb4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeża fasola fava łuskana (lub mrożona)świeża fasola fava łuskana (lub mrożona)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroch świeży łuskany (lub mrożony)groch świeży łuskany (lub mrożony)20gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone2ząbki czosnku (rozgniecione)ząbki czosnku (rozgniecione)2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1/3 opakowania bardzo szerokiego makaronu jajecznego1cytryna (nie jest potrzebna, jeśli używasz mrożonych karczochów)cytryna (nie jest potrzebna, jeśli używasz mrożonych karczochów)2Średnia żółta cebula, posiekanabulion mięsnybulion mięsny133 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pancetta mielonapancetta mielona83 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calastarty parmezan (lub więcej)starty parmezan (lub więcej)2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedymka mielona (zastąp szalotki, jeśli nie możesz ich znaleźć)dymka mielona (zastąp szalotki, jeśli nie możesz ich znaleźć)1woda w misce (nie jest potrzebna, jeśli używasz mrożonych karczochów)woda w misce (nie jest potrzebna, jeśli używasz mrożonych karczochów)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia71
Magazyn