Smaczna Delikatna Polędwica Wieprzowa

Smaczna Delikatna Polędwica Wieprzowa
Smaczna Delikatna Polędwica wieprzowa wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1945 kalorie, 1G białka, oraz 189g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,18 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka miodu, olej roślinny, tłuszcz przycięte polędwiczki wieprzowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Smaczna Delikatna Polędwica Wieprzowa, Tender ' n ' Tasty Schab kotlety, oraz Delikatne Nadziewane Polędwiczki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyciąć nadmiar tłuszczu z wieprzowiny i osuszyć papierowym ręcznikiem. Doprawić solą i pieprzem. Pył z mąką, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Na dużej patelni podgrzej 1 do 2 łyżek oleju roślinnego na średnim ogniu. Wieprzowinę podsmażyć na oleju, obracając się równomiernie na brązowo ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przenieść do naczynia do pieczenia tylko wystarczająco duże, aby pasowały do polędwicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
W misce wymieszać sos sałatkowy w stylu rosyjskim, miód i mieszankę zupy cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Zupa Cebulowa MixSucha Zupa Cebulowa Mix
Sos SałatkowySos Sałatkowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wlać równomiernie polędwicę, zwijając mięso, aby pokryć je ze wszystkich stron. Pokrywa z folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec, pod przykryciem, w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, polewając glazurą co 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Usuń folię i kontynuuj pieczenie kolejne 30 minut, lub aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn