Smażony szczypiorek czosnkowy z Chile
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Stir-smażony szczypiorek czosnku z Chile spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.55 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 62 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka zaokrąglone sól, olej z orzeszków ziemnych, akompaniament: ryż, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest znakomite. Spróbuj Smażona Kaczka Chile-Czosnek, Smażona brukselka z czosnkiem i Chile, oraz Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewaj wok na dużym ogniu, aż kropla wody odparuje natychmiast po kontakcie.
Dodaj olej, wirując, aby równomiernie pokryć wok i podgrzej do gorąca i po prostu palenia.
Dodać szczypiorek i płatki czerwonej papryki i Stir-smażyć, pozwalając szczypiorek odpocząć na dnie i bokach wok kilka sekund między stirs, aż szczypiorek są miękkie i lekko rumiane, 2 do 4 protokół. Wymieszać z solą.