Smażony Halibut z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj smażonego halibuta z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Na $14.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, Prażone buraki, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Buraki zapiekane solą z chrzanowym Crème Fraîche, Pieczone warzywa korzeniowe z pikantnymi Pepitami i chrzanowym Creme Fraiche, oraz Zapiekane przegrzebki z prażonymi burakami, smażoną zielenią, cytrusową Gremolatą i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić rybę skórką cytrynową, tymiankiem i natką pietruszki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Wyjmij rybę z lodówki 15 minut przed gotowaniem, aby doprowadzić ją do temperatury pokojowej.
Rozgrzać dużą patelnię sauté na dużym ogniu przez 2 protokół. (W zależności od wielkości patelni, może trzeba gotować ryby w partiach lub w dwóch patelniach.) Doprawić rybę z obu stron solą i pieprzem. Na patelnię zawirować zwykłą oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i odczekać 1 minutę. Ostrożnie połóż rybę na patelni i gotuj 3 do 4 minut, aż będzie lekko rumiana. Odwrócić rybę, obniżyć ogień do średnio-niskiego, i gotować jeszcze kilka minut, aż będzie prawie gotowane przez. Uważaj, aby nie rozgotować ryby. Po zakończeniu ryby zaczną się łuszczyć i trochę oddzielić, a środek nadal będzie lekko przezroczysty. Pamiętaj, że halibut będzie nadal gotować, gdy wyjmiesz go z patelni.
Połowę rukoli rozsypać na dużym talerzu. Ułożyć buraki na wierzchu i skropić połową kremu chrzanowego. Włóż resztę rukoli między buraki, abyś mógł zobaczyć buraki zaglądające przez. Rybę zagnieść w sałatce, a na każdym kawałku łyżkę kremu chrzanowego.
Całość skropić super dobrą oliwą z oliwek i dużym wyciśnięciem cytryny.
Wraz ze swoją partnerką biznesową, Caroline Styne, prowadzi również restaurację A. O. C. W Los Angeles, gdzie mieszka wraz z mężem, Davidem Lentzem.Teri Gelber jest pisarką kulinarną i producentką radia publicznego mieszkającą w Los Angeles.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.