Smażony Halibut z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche

Smażony Halibut z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj smażonego halibuta z rukolą, prażonymi burakami i chrzanowym Crème Fraîche. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Na $14.49 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, Prażone buraki, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Buraki zapiekane solą z chrzanowym Crème Fraîche, Pieczone warzywa korzeniowe z pikantnymi Pepitami i chrzanowym Creme Fraiche, oraz Zapiekane przegrzebki z prażonymi burakami, smażoną zielenią, cytrusową Gremolatą i kremem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprawić rybę skórką cytrynową, tymiankiem i natką pietruszki. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
RybyRyby
2
Wyjmij rybę z lodówki 15 minut przed gotowaniem, aby doprowadzić ją do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Rozgrzać dużą patelnię sauté na dużym ogniu przez 2 protokół. (W zależności od wielkości patelni, może trzeba gotować ryby w partiach lub w dwóch patelniach.) Doprawić rybę z obu stron solą i pieprzem. Na patelnię zawirować zwykłą oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i odczekać 1 minutę. Ostrożnie połóż rybę na patelni i gotuj 3 do 4 minut, aż będzie lekko rumiana. Odwrócić rybę, obniżyć ogień do średnio-niskiego, i gotować jeszcze kilka minut, aż będzie prawie gotowane przez. Uważaj, aby nie rozgotować ryby. Po zakończeniu ryby zaczną się łuszczyć i trochę oddzielić, a środek nadal będzie lekko przezroczysty. Pamiętaj, że halibut będzie nadal gotować, gdy wyjmiesz go z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sól I PieprzSól I Pieprz
HalibutHalibut
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Połowę rukoli rozsypać na dużym talerzu. Ułożyć buraki na wierzchu i skropić połową kremu chrzanowego. Włóż resztę rukoli między buraki, abyś mógł zobaczyć buraki zaglądające przez. Rybę zagnieść w sałatce, a na każdym kawałku łyżkę kremu chrzanowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
RukolaRukola
BurakBurak
RybyRyby
5
Całość skropić super dobrą oliwą z oliwek i dużym wyciśnięciem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CytrynaCytryna
6
Wraz ze swoją partnerką biznesową, Caroline Styne, prowadzi również restaurację A. O. C. W Los Angeles, gdzie mieszka wraz z mężem, Davidem Lentzem.Teri Gelber jest pisarką kulinarną i producentką radia publicznego mieszkającą w Los Angeles.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn