Smażony Chard Szwajcarski z pancettą
Smażony szwajcarski Chard z Pancetta może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 103 kalorie, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz pancetta, oliwa z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Linguine z Pancettan i Szwajcarski Chard, Smażony Chard z pancettą, oraz Pancettan i Szwajcarski Chard z miękką polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu. Gotować pancetta, mieszając, aż chrupiące, o 3 protokół.
Dodać czosnek, chiles, i chard łodygi i żeberka i gotować, aż lekko zmięknie, o 4 protokół.
Dodaj liście chard i pieprz, przykryć garnek, i gotować, aż zwiędną, mieszając od czasu do czasu, o 6 protokół.