Smażone warzywa sezamowe mieszamy z ryżem
Mieszać smażone warzywa sezamowe z ryżem wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 313 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 16% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 114 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Mieszanka szparagów, oleju arachidowego, nasion sezamu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 88%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Smażone warzywa sezamowe mieszamy z ryżem, Sezam Tofu z mieszać smażone warzywa z gotowania światła, oraz Smażony makaron ryżowy z warzywami podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W rondlu połączyć bulion, ryż i margarynę. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu wchłonięcia całej cieczy.
Umieść nasiona sezamu na małej blasze i piec w nagrzanym piekarniku przez 5 do 6 minut, lub do złotego koloru; odstawić. W międzyczasie rozgrzej olej arachidowy na dużej patelni lub wok na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorący.
Dodaj szparagi, paprykę, cebulę, grzyby, imbir i czosnek i smażyć przez 4 do 5 minut, lub aż warzywa będą miękkie, ale chrupiące. Wymieszać z sosem sojowym i gotować przez 30 sekund.
Zdjąć z ognia i wymieszać z olejem sezamowym i prażonymi ziarnami sezamu.