Smażone serowe Ravioli z miodem

Smażone ravioli z słodkim serem z miodem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Smażone serowe Ravioli z miodem, Smażone Ravioli Z Serem, oraz Miód Kozi Ser Burak"Ravioli" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie sery i skórkę z cytryny w dużej misce; odstawić mieszaninę sera na bok.
Lekko mąki 2 blachy do pieczenia.
Wymieszać mąkę chlebową i sól w innej dużej misce; wymieszać w ubitych jajach. Opuszkami palców wcierać masło po kilka kawałków na raz, aż do dobrze wymieszanego.
Dodać 1/2 szklanki wody; wymieszać, aby wymieszać, dodając więcej wody przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest suche. Zagniataj w misce, aż ciasto się połączy. Obrócić ciasto na mąkę; zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 10 minut.
Ciasto podzielić na 4 kawałki.
Rozwałkuj 1 kawałek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do niewielkiej grubości 1/8 cala. Używając foremki do ciastek o średnicy 3 1/2 cala lub foremki do ciastek i używając ostrego noża jako pomocy, Wytnij rundy. Powtórzyć z pozostałymi kawałkami ciasta.
Połowę rund ciasta przełożyć na przygotowane blachy do pieczenia.
Umieść 2 poziomowe łyżki mieszanki sera w środku każdej rundy ciasta na blachach do pieczenia.
Brzegi ciasta delikatnie umyć wodą. Przykryć pozostałymi rund ciasta, mocno naciskając na krawędzie, aby przylegać i uszczelnić.
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Wlać wystarczającą ilość oleju do ciężkiego dużego garnka, aby osiągnąć głębokość 2 cali.
Dodać 3 do 4 ravioli na raz do gorącego oleju w garnku i smażyć na złoty kolor, obracając raz, o 4 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Umieść ravioli na blasze do pieczenia i ogrzać w piekarniku podczas smażenia pozostałych ravioli. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Schłodzić; przykryć i schłodzić.
Umieścić na blachach do pieczenia i podgrzewać w piekarniku 177° do ogrzania i topi się ser, o 10 protokół.)
Połóż ravioli na talerzu.
Skropić miodem i podawać na gorąco.