Jeśli 1,14 zł za porcję spada w budżecie, smażone przegrzebki z Andouille i Baby Greens może być wielki jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 262 kalorie, 6G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Mieszanka szalotki, przegrzebki morskie, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Andouille I Zielenina Z Kaszą, Kolacja dziś: smażone Andouille i zielenina z kaszą, oraz Smażone kotlety z kurczaka z mieszanymi warzywami dla niemowląt dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać posiekaną szalotkę, ocet winny po Sherry i musztardę Dijon. Stopniowo ubij w 1/2 szklanki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem. (Można przygotować 3 godziny wcześniej. Przykryć opatrunek i odstawić w temperaturze pokojowej. Rewhisk przed użyciem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Sherry
Sól I Pieprz
Musztarda Dijon
Oliwa Z Oliwek
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wrzucić mieszane baby zieleni w dużej misce z wystarczająco dużo opatrunku płaszcz. Sałatkę podzielić na 6 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Baby Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podgrzać 2 łyżki pozostałej oliwy z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Posypać przegrzebki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Przegrzebki
5
Dodaj przegrzebki na patelni w jednej warstwie. Gotować, aż przegrzebki są po prostu nieprzezroczyste w centrum i lekko rumiane i wszystkie soki odparowały, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przełożyć przegrzebki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
7
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w tej samej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać kiełbasę i podsmażyć na chrupiące, o 3 protokół. Powrót przegrzebki na patelnię i mieszać tylko do ogrzania przez, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Posypać przegrzebek i andouille mieszaniny kiełbasy wokół sałatek, dzieląc jednakowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Andouille
Przegrzebki
10
Mżawka przegrzebek i andouille mieszanki kiełbasy z niektórych pozostałych dressing.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Andouille
Przegrzebki
11
Posypać natką pietruszki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
12
* Wędzone kiełbaski wieprzowo-wołowe, sprzedawane w sklepach specjalistycznych i supermarketach. Kielbasa można zastąpić.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Hanna Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 16 dolarów.