Smażone przegrzebki na cytrynowym Fettuccine
Podsmażone przegrzebki na cytrynowym Fettuccine wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Show-Stopper zapiekane przegrzebki z bułką tartą o zapachu cytryny i Fettuccine z szafranem i szparagami, Przegrzebki morskie i Fettuccine, oraz Przegrzebki morskie z pomidorową Fettuccine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj przegrzebki do torby, i uszczelnić; wstrząsnąć do herbu.
Rozgrzać olej i margarynę na dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Dodaj przegrzebki; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane i gotowe.
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło. Zmniejszyć ogień do średniej; dodać wódkę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i czosnek, i gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; dodać makaron, i wrzucić delikatnie do herbu. Miksturę makaronu podzielić równomiernie pomiędzy 4 pojedyncze talerze; top z przegrzebków.
Każdą porcję posypać 1 łyżką sera i 1 łyżką natki pietruszki.