Smażone przegrzebki na cytrynowym Fettuccine

Smażone przegrzebki na cytrynowym Fettuccine
Podsmażone przegrzebki na cytrynowym Fettuccine wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, skórkę z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Show-Stopper zapiekane przegrzebki z bułką tartą o zapachu cytryny i Fettuccine z szafranem i szparagami, Przegrzebki morskie i Fettuccine, oraz Przegrzebki morskie z pomidorową Fettuccine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj przegrzebki do torby, i uszczelnić; wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
3
Rozgrzać olej i margarynę na dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj przegrzebki; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane i gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Wyjmij przegrzebki z patelni; utrzymuj ciepło. Zmniejszyć ogień do średniej; dodać wódkę, skórkę z cytryny, sok z cytryny i czosnek, i gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć z ognia; dodać makaron, i wrzucić delikatnie do herbu. Miksturę makaronu podzielić równomiernie pomiędzy 4 pojedyncze talerze; top z przegrzebków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Każdą porcję posypać 1 łyżką sera i 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn