Smażone Plantany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonych plantanów. Ten przepis służy 13. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Jeśli masz zimną bitą polewę, masło, plantany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone plantany z kokosem, Smażone plantany ze słodkim upałem, oraz Ropa Vieja Ze Smażonymi Plantanami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 1 Łyżkę. masła na średniej patelni na średnim ogniu. Połowę plantanów ugotować 3 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Wyjąć z patelni; odstawić i ogrzać. Powtórz z pozostałą 1 łyżką. masło i plantany.
W małej misce połącz śmietanę, bitą polewę, cukier i cynamon.
Plantany podawać ze słodkim sosem śmietanowym.