Smażone placki z suszoną wiśnią i gruszką
Suszone ciasta smażone z wiśniami i gruszkami wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten deser ma 297 kalorii, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten wegański przepis służy 18 i kosztuje 75 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wiśnie, kawałki, gruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Spróbuj Torty kieszonkowe migdałowe, gruszkowe i wiśniowe, Gruszka I Suszona Wiśnia Clafouti, oraz Krem gruszkowo - Wiśniowy Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 3 składniki ugotować w rondlu na średnim ogniu 5 minut. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 minut lub aż gruszki będą miękkie. Chill 1 godzina.
Odsączyć mieszaninę gruszek, wyrzucając płyn.
Rolka piecrusts na 12-calowe okręgi; pokroić każdy na 9 (4-calowe) okręgi.
Łyżka 1 zaokrąglona łyżka stołowawymieszać gruszki na połowę każdego okręgu ciasta. Zwilżyć krawędzie wodą; złożyć ciasto na mieszaninę owoców, naciskając krawędzie do uszczelnienia. Zagniatać widelcem zanurzonym w mące.
Wlać olej na Głębokość 1/2 cala do dużej ciężkiej patelni; ciepło do 35
Smażyć ciasta, partiami, 2 minuty z każdej strony.
Uwaga: ciasta można piec na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia w temperaturze 425 przez 12 minut. Piecrust można również pokroić w 5 (7-calowe) okręgi, aby uzyskać większe ciasta. Łyżka napełniania równomiernie na koła.