Smażone Grzyby Dzikie

Smażone Grzyby Dzikie
Smażone grzyby Dzikie to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na $5.7 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, pietruszkę z płaskim liściem, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Spróbuj Smażone grzyby ze szpinakiem, Smażona fasolka szparagowa z grzybami, oraz Smażone przegrzebki z grzybami i Frisee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umyj nasadki każdego grzyba czystą gąbką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Usunąć i wyrzucić łodygi. Małe grzyby pokroić grubo, a duże pokroić w dużą kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Rozgrzać oliwę w dużym (11 - calowym) holenderskim piekarniku lub rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
4
Dodać szalotki i gotować na małym ogniu przez 5 protokół, lub aż szalotki są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
5
Dodać masło, grzyby, sól i pieprz i gotować na średnim ogniu przez 8 minut, aż będą miękkie i zaczną uwalniać swoje soki, często mieszając. Wymieszać czosnek i gotować jeszcze 2 minuty. Wrzucamy natkę pietruszki, posypujemy solą i podajemy na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn