Smażona wołowina z warzywami
Smażona wołowina i warzywa wymaga około 35 minut od początku do końca. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 714 kalorii, 62g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, sherry, snow pea strąki) Snow pea strąki i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać gingerroot można śledzić to danie główne z Gingerbread Cookie Bites (przepis bezglutenowy*) jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Smażona wołowina z warzywami, Smażone Warzywa, oraz Smażone Warzywa.
Instrukcje
Wymieszać sos sojowy, sherry i cukier; odstawić. Trim tłuszczu z wołowiny.
Pokrój wołowinę z ziarnem w paski 2-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna w plastry 1/8 cala. (Dla łatwiejszego cięcia, częściowo zamrozić wołowinę, około 1 godziny.) Namoczyć makaron w wystarczającej ilości ciepłej wody, aby pokryć 15 minut; odcedzić.
Ciepła wok lub 10-calowa patelnia na dużym ogniu, aż 1 lub 2 krople bańki wody i Pełzacz po posypane w wok.
Dodaj 1 łyżkę oleju; obróć wok, aby pokryć stronę.
Dodać wołowinę, piernik i czosnek; Stir-smażyć około 3 minut lub aż wołowina nie jest już różowy.
Usuń mieszaninę wołowiny z woka.
Dodaj 1 łyżkę oleju do woka; obróć woka, aby pokryć stronę.
Dodać strąki grochu, jicama i papryka; stir-smażyć około 5 minut lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie. Wymieszać mieszaninę wołowiny i makaronu; podgrzać do wrzenia. Wymieszać w mieszaninie sosu sojowego; gotować i mieszać o 1 minutę lub aż do ogrzania.