Smażona Polędwica
Potrzebujesz bezglutenowe Danie główne? Smażenie polędwicy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 24g białka, oraz 10g tłuszczu. Za 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką okrągły stek, pomidory w puszkach, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek Sezamowy Stir Fry, Smażyć wołowinę i kapustę, oraz Smażony kurczak i brokuły dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na patelni lub woku podsmażyć cebulę, paprykę i czosnek na maśle, aż warzywa będą miękkie.
Dodaj pomidory, bazylię, cukier, sól czosnkową i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut.
Dodaj stek; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż się rozgrzeje.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Rezerwa Tinga Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tinga Reserve Pinot Noir]()
Tinga Reserve Pinot Noir
Uwodzicielski, jasny kolor granatu. Na nosie świeże czerwone jabłka z nutą słodkich migdałów, ma gładkie garbniki o jasnej kwasowości i owocowym wykończeniu.