Smażona Patelnia Z Morszczuka Niebieskiego Lub Białej Ryby

Smażona Patelnia Z Morszczuka Niebieskiego Lub Białej Ryby
Pan smażony z morszczuka niebieskiego lub białej ryby jest pescatarian przepis z 1 porcją. Na 9,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 169g białka, 149g tłuszczu, oraz w sumie 2697 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wodę, filety rybne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Smażony Morszczuk Po Portugalsku, Smażony morszczuk z sałatką ziemniaczaną z koperkiem, oraz Smażony morszczuk, biała fasola i bulion chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używam 3 długich grubych kawałków ryby. Pociąłem go na 3 cale kawałki. Kawałki ryb osuszyć papierowymi ręcznikami. Zestaw Aside.In małą miskę do mieszania, ubić jajka, wodę, sól i paprika.In w średniej misce do mieszania dodać mąkę, skrobię kukurydzianą i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dobrze wymieszać.
3
Dodać mieszaninę jajek i ubić, jeśli jest zbyt gęsta, dodać mleko 1 łyżka na raz. Ciasto powinno być grube, aby utrzymać rybę, a nie cieknące.Rozgrzej patelnię do średnio wysokiego ciepła z 1/4 szklanki oleju roślinnego.Użyj szczypiec, aby zanurzyć kawałki ryb w cieście. Użyj łyżki, aby umieścić ciasto na górze kawałka po tym, jak jest na patelni.Po tym, jak spód będzie złotobrązowy, obróć się raz, lekko naciśnij na górze szpatułką, aby zapewnić dystrybucję ciepła.Smażyć ryby w dwóch oddzielnych partiach, używając równowagi oleju roślinnego dla drugiej partii.Utrzymuj ciepło w piekarniku, aż wszystkie ryby zostaną ugotowane.Ciasto ma bardzo lekki smak, nie jest nasączone olejem.Użyj sosu do zanurzania do wyboru.Jeśli używasz tego ciasta na cienkich filetach, użyj szczelinowej łyżki, aby zanurzyć rybę w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia77
Magazyn