Smażona Patelnia Z Morszczuka Niebieskiego Lub Białej Ryby

Pan smażony z morszczuka niebieskiego lub białej ryby jest pescatarian przepis z 1 porcją. Na 9,06 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 169g białka, 149g tłuszczu, oraz w sumie 2697 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wodę, filety rybne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Smażony Morszczuk Po Portugalsku, Smażony morszczuk z sałatką ziemniaczaną z koperkiem, oraz Smażony morszczuk, biała fasola i bulion chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używam 3 długich grubych kawałków ryby. Pociąłem go na 3 cale kawałki. Kawałki ryb osuszyć papierowymi ręcznikami. Zestaw Aside.In małą miskę do mieszania, ubić jajka, wodę, sól i paprika.In w średniej misce do mieszania dodać mąkę, skrobię kukurydzianą i proszek do pieczenia.
Dodać mieszaninę jajek i ubić, jeśli jest zbyt gęsta, dodać mleko 1 łyżka na raz. Ciasto powinno być grube, aby utrzymać rybę, a nie cieknące.Rozgrzej patelnię do średnio wysokiego ciepła z 1/4 szklanki oleju roślinnego.Użyj szczypiec, aby zanurzyć kawałki ryb w cieście. Użyj łyżki, aby umieścić ciasto na górze kawałka po tym, jak jest na patelni.Po tym, jak spód będzie złotobrązowy, obróć się raz, lekko naciśnij na górze szpatułką, aby zapewnić dystrybucję ciepła.Smażyć ryby w dwóch oddzielnych partiach, używając równowagi oleju roślinnego dla drugiej partii.Utrzymuj ciepło w piekarniku, aż wszystkie ryby zostaną ugotowane.Ciasto ma bardzo lekki smak, nie jest nasączone olejem.Użyj sosu do zanurzania do wyboru.Jeśli używasz tego ciasta na cienkich filetach, użyj szczelinowej łyżki, aby zanurzyć rybę w cieście.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.