Smażona Kasza Czosnkowa

Smażona Kasza Czosnkowa
Przepis smażony kasza czosnkowa może zaspokoić Twoje Południowe pragnienie w około 45 minut. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 438 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz wodę, bułkę tartą, gruboziarnistą kaszę mieloną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cheddar kasza czosnkowa z jajkami sadzonymi, Kasza Z Kiełbasą Smażoną, oraz Jajko Sadzone Na Boczku Kasza Cheddar dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłóż lekko naoliwioną patelnię o wymiarach 13 na 9 na 2 cale wzdłuż Z arkuszem papieru woskowego o długości 24 cali, pozwalając nadmiar powiesić na końcach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Doprowadzić wodę, masło, czosnek, sól i pieprz do wrzenia w 4-do 5-quart ciężkiego garnka, a następnie powoli mieszać w kaszy. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pokryte, mieszając często, aż zgęstnieje, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KaszaKasza
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Zdjąć pokrywkę i dusić kaszę, często mieszając, aż będzie bardzo gęsta i miękka, 10 do 15 minut. Kaszę schłodzić w garnku 10 minut, następnie wlać do wyłożonej patelni do pieczenia, wygładzając wierzch i całkowicie ostudzić. Schłodzić kaszę, przykrytą folią, aż będzie jędrna, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
GarnekGarnek
4
Wyrzucić folię i przenieść kaszę na papier woskowy na powierzchnię roboczą, a następnie osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Folia FoliowaFolia Foliowa
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Pokrój kaszę na 8 prostokątów (4 1/2 na 3 1/4 cala), a następnie przekątnie podziel każdy prostokąt na połowę, tworząc 2 Trójkąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
6
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w oddzielnych płytkich naczyniach. Pogłębiać Trójkąt kaszy w mące, strącając nadmiar, a następnie zanurzyć w jajku, pozwalając nadmiar kapać, i pogłębiać w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
KaszaKasza
JajkoJajko
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
7
Przenieś powlekany trójkąt na dużą blachę do pieczenia. Płaszcz Pozostałe Trójkąty w ten sam sposób.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Rozgrzać olej w ciężkim garnku 5 - do 6-quart na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zarejestruje 191° na termometrze. Smażyć Trójkąty w 4 partiach, delikatnie mieszając, aż będą chrupiące i złociste, 1 do 2 minut, a następnie przełożyć łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć. Powrót oleju do375 między partiami. Trzymaj kaszę gorącą na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia w piekarniku podczas smażenia innych partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
10
* Dostępne w sklepach specialty foods i Hoppin ' John 's (800-828-4412; hoppinjohns.com).
1
* Kaszę można schłodzić na patelni do 2 dni.* Kaszę można smażyć 1 godzinę wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej na blasze do pieczenia. Podgrzać, Odkryte, w środku 191° piekarnik 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Jasny jasnożółty. Nos jest czysty z pięknymi ziołowymi nutami, trawą cytrynową,miechunką i nutą poziomek. Podniebienie jest świeże i soczyste z delikatną, kremową konsystencją, eleganckimi owocami i długim, mineralnym wykończeniem. Dobrze komponuje się z sałatkami, owocami morza i lekkimi daniami z kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn