Zupa z Czarnej Fasoli Slow-Cooker Zesty może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.04 za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, pomidory, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli Slow Cooker, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli Slow Cooker.
Instrukcje
1
Podgrzać fasolę i wodę do wrzenia w piekarniku holenderskim 4-quart; zmniejszyć ogień. Gotować na wolnym ogniu 10 minut; zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
3
Umieść fasolę i pozostałe składniki z wyjątkiem kwaśnej śmietany i kolendry w 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Kolendra
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
4
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 10 do 12 godzin.