Slow-Cooker Włoskie Rozdrobnione Kanapki Z Wołowiną
Slow-Cooker Italian Shredded Beef Sandwiches might be just the Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 569 kalorii, 29g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.79 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pastę pomidorową, balsamiczny sos winegret, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow-Cooker Italian Shredded Beef Hoagies, Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Wołowiną, oraz Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić mięso z mąką, aż równomiernie pokryte; umieścić w powolnej kuchence.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem dressingu, bułek i sera; przykryj pokrywką.
Gotować na niskim 8 do 10 godzin (lub na wysokim 4 do 6 godzin).
Dodać dressing do składników w wolnej kuchence; wymieszać. Mięso rozdrobnić widelcem. Roladki napełnij mieszanką mięsną; wierzch polej serem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.