Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Łososiem

Slow Cooker Włoskie Kanapki Z Łososiem
Slow Cooker włoskie kanapki z łososiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 33 powiedzieliby, że trafił w sedno. Mieszanka pieczonego łosia, bułki z twardą skorupą, papryka pepperoncini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Pot Roast Sandwiches, Powolna Kuchenka Włoska Pieczeń, oraz Slow-Cooker Włoskie Kanapki Z Indykiem.

Instrukcje

1
Na całej pieczeni pokroić 20 małych, głębokich nacięć, naciąć na kawałki czosnkiem i kostką bulionową i wstawić do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Połowę płynu odcedzić z papryki, a następnie zalać pozostałą papryką i płynem. Sezon z sosem Worcestershire, i posypać włoską mieszankę opatrunku overtop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3
Gotować na niskim poziomie przez 10 do 12 godzin, aż mięso można łatwo oderwać. Mięso drobno pokroić i podawać na bułkach francuskich; w razie potrzeby zanurzyć w sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
French RollFrench Roll
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia51
Magazyn