Slow-Cooker wołowina i fasola Chili

Wolnoopalaczowa Wołowina z fasolą Chili może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 571 kalorii, 62g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, olej roślinny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Działa dobrze jako danie główne przyjazne dla budżetu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Slow Cooker wołowina i fasola Chili, Powolna kuchenka trzy Bean Wołowina Chili + wideo, oraz Wolnoopalaczowa wołowina i Chili z czarną fasolą.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować od 4 do 5 minut, często mieszając, aż cebula zmięknie.
Wymieszaj chili w proszku, kminek, sól, pieprz i wołowinę. Gotować 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest lekko rumiane.
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, umieścić mieszaninę wołowiny. Wymieszaj fasolę, pomidory i wodę.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin. Dobrze wymieszać przed podaniem.