Slow Cooker Venison Stroganoff Meal
Slow Cooker Venison Stroganoff może być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 797 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 827 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz wodę, makaron jajeczny, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili, oraz Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wrzucić kostkę dziczyzny z solą, pieprz, czosnek w proszku, i cebula w proszku. Gotować dziczyznę w gorącym oleju, aż rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół. Po rumiane, wyjąć z patelni i umieścić w powolnej kuchence, pozostawiając pozostały olej na patelni.
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i wymieszaj mąkę z pozostałą oliwą z oliwek. Gotować i mieszać, aż mąka zmieni kolor na złoty kolor, o 5 protokół. Wymieszać z wodą i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie wlać do wolnej kuchenki wraz z kremem z zupy grzybowej. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 4 godziny, lub aż dziczyzna będzie miękka.
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron jajeczny, i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół; odcedzić. Łyżka Stroganoff nad makaronem jajecznym służyć.