Slow Cooker Veggie Chili

Slow Cooker Veggie Chili
Przepis powolne Cooker Veggie Chili może zaspokoić Amerykański głód w przybliżeniu 4 godziny i 30 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 147 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kukurydzę z kernela, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow-Cooker Veggie Chili, Gość: Slow Cooker Veggie Chili, oraz Slow cooker veggie fajitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj wewnątrz 4-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Pozostałe składniki umieścić w wolnej kuchence; wymieszać do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Przykryć; gotować na wysokich 1-1 / 2 do 2 godzin lub na niskich 3 do 4 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia75
Magazyn