Slow-Cooker Thai Style Żeberka
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow-Cooker Thai Style żeberka może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 19g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka z powrotem, gingerroot, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow-Cooker Thai Style Żeberka, Slow Cooker BBQ country Style żeberka, oraz Slow Cooker Country-Style Żeberka Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 6-do 7-quart owalny kształt powolne kuchenka z gotowania sprayu.
Żeberka posypać solą i pieprzem. W małej misce, wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem gałązek kolendry.
Umieść żeberka w wolnej kuchence, sosem łyżeczkowym na każdej warstwie żeber.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawiając 8 godzin lub do miękkości i wieprzowina nie jest już różowy obok kości.
Wyjąć żeberka z wolnej kuchenki; odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania. Odcedzić płyn do gotowania.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe lub duża patelnia do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Umieść żebra na patelni, nakładając się lekko. Mocno umyć żebra 1 szklanką odcedzonego płynu do gotowania. Broil z żebrami o 5 cali od ciepła 1 do 2 minut lub do szkliwione.
Tymczasem, w rondlu 2-quart, podgrzać pozostałą ciecz do gotowania na średnim ogniu 6 do 8 minut lub aż zgęstnieje.
Żeberka pokroić na kawałki; podawać z sosem.
Dekoruj gałązkami kolendry.